U školu malog nogometa mogu se upisati djevojčice i dječaci sa 6 godina.

Djeca vrtićke i rane školske dobi usvajaju osnove atletike, gimnastike i nogometne igre kroz zabavu. Treninzi se održavaju u sportskoj dvorani pod stručnim vodstvom troje licenciranih trenera.

Nogomet je vjerojatno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu i nije čudo da vlada ogroman interes djece za učenjem nogometnih vještina. Našu smo školu nogometna osmislili na način da kroz druženje i igru djecu naučimo osnovnim motoričkim znanjima nogometa. Privikavanje na loptu, osjećaj lopte na nozi i razni drugi elementi sastavni su dio procesa učenja i usavršavanja.

Djeca stječu socijalne vještine i druže se s vršnjacima.

Treninzi se odvijaju u sportskoj dvorani osnovne škole Rikarda Katalinića Jeretova u Opatiji i u dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Djeca sudjeluju u natjecanju,  jednom tjedno igraju i druže se s vršnjacima iz drugih klubova.

Voditelj škole je nogometni trener za najmlađe, Domagoj Tramontana koji je završio trenerski tečaj za C licencu. Pomažu mu treneri Romeo Benčić, Sven Pobar, Ivan Šegota i Mia mihočka te trenerica atletike Jadranka Antunović.