Izvučene su skupine našeg malonogometnog turnira Liburnija Futsal Cup 2019. koji će se odigravati na parketu Sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji od 2. – 6. siječnja 2019.

Upetak su izvučene skupine prestižnog malonogometnog turnira Liburnija Futsal Cup 2019. koji će se odigravati na parketu Sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji od 2. – 6. siječnja 2019.

Iako se još ne zna u kakvom će sastavu nastupati pojedine ekipe, najveću pozornost privlače skupina C u kojoj će se sastati senzacija 2. hrvatske malonogometne lige Futsal Pula i CB Scorpion iz Rijeke za koje će igrati i poneki prvoligaški igrači “velikog nogometa.” Ništa slabiji dvoboj neće biti ni u skupini E gdje će snage odmjeriti prošlogodišnji finalist CB Campana i višestruki osvajači ovog turnira ekipa Toledo iz Pule. Svaka skupina promovirat će dva svoja predstavnika koja će se plasirati u osminu finala nakon čega slijedi knock – out sistem. Pravih favorita nema te će sve ekipe imati jednake šanse za proboj u završnicu turnira.

Od “domaćih” ekipa gledatelji će moći navijati za ekipe CB Tin iz Trinajstića, CB Roma iz Matulja u skupini A. U skupini B, ekipa Futsal Gorovo sastavljena je od mladih i perspektivnih Opatijaca i Lovranaca, u skupini C Kvarner će predstavljati mladi Matuljci. Skupinu E tzv. skupinu smrti pokušat će osvojiti jedni od favorita turnira CB Campana iz Ike za koju će nastupiti mahom Opatijci, dok će u skupini H do završnice probati doći NiM Forest Pub iz Jurdana.

Ulaz za seniorski turnir je besplatan. Posljednjeg dana turnira, organizatori su za sve posjetitelje priredili i bogatu tombolu.