Nakon ljetne stanke nastavljamo svoj rad s najmlađim nogometašima

Počinje škola, a s njom i brojne izvannastavne aktivnosti. Mala nogometna igraonica najvažniji je projekt kluba, a namijenjena je djevojčicama i dječacima od četvrte godine starosti.

Dobrodošli su djevojčice i dječaci koji su navršili četiri godine pa nadalje. Voditeljica ovogodišnje nogometne igraonice bit će Sara Jakšić sa svojim pomoćnicima. Sara je odgojiteljica djece predškolske dobi sa završenim tečajevima stručnog usavršavanja s naglaskom na sport i sportski razvoj djece.

Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom u terminima od 18:00 do 19:00 sati u dvorani „Marino Cvetković“ i školskoj sportskoj dvorani OŠ „Rikard Katalinić Jeretov“ u Opatiji. Polaznici male nogometne igraonice trenirati će dva do tri puta tjedno s licenciranim i educiranim trenerima koji će budno paziti na svaki njihov korak.

Najvažniji segmenti igraonice su:

 • usvajanje pozitivnih sportskih vrijednosti
  usvajanje osnova gimnastike, atletike i nogometa
  raznovrsni i zabavni treninzi
  druženje i sklapanje novih prijateljstva
  cjelogodišnji treninzi u polivalentnoj dvorani, na suhom i toplom tijekom zimskih praznika
  mnogo smijeha i dobre zabave

Svi zainteresirani pozvani su na otvoreni trening koji će se održati u utorak 01.09.2020. u dvorani „Marino Cvetković“ s početkom u 18:00 sati. Za više informacija oko upisa i drugih pitanja možete se obratiti na kontakt 0981628712.

Napominjemo, zbog poštivanja protuepidemijskih mjera i što kvalitetnijeg rada, broj polaznika je ograničen. Stoga, požurite s prijavama!

Atomsko Gorovo!